Emilialinnea

AUGUSTI FAVORITER

Mat/dryck: Jag har börjat gilla bubbelvatten. Min favorit är helt klart ICA Modal Päron/Äpple. Favorit maten i Augusti var mina amerikanska pannkakor. Gjorde dem som en galning. 

Event: Mitt födelsedagskalas. och När och Fjärran lägret som var som ett "återträffsläger" för alla konfirmander från sommarkonfirmationen.

Film: Såg inte så många filmer, eller inga som jag kommer ihåg så mycket förutom en. 1D3D This Is Us. Den var så bra, man fick både skratta, gråta, rysa (på ett bra sätt) och återuppleva konserten.  

Bok: Läste inte så många böcker, tror jag bara läst en bok på hela sommaren. Det var väldigt dåligt av mig, brukade läsa minst 20 böcker på 9 veckor förut. Men den boken jag läste var Sagan Om Is och Eld; Kampen om Järntronen. Älskar serien så började läsa boken! 

Smink: En ögonskuggepallett från E.L.F, har haft den i 2 år men jag har lärt mig att använda dem på rätt sätt nu och älskar att sminka mig med dem. 

Kläder: Min Hollister tröja som jag fick i födelsedagspresent. Har använt den väldigt flitigt. 

TV-serie: Game Of Thrones och Under The Dome. Två helt underbara och amazing tvserier.

Blogg: jennyizabella.se, blondinbella.se, hannalovisasol.se och kenzas.se

App: Bluefire reader. Att kunna läsa böcker på mobilen och surfplattan är ju perfekt när man inte har plats för en bok. 

Låt: Take Me Home, Country Roads med John Denver. Älskar låten så sjukt mycket, vi sjöng den hela tiden på konfirmationlägret och när och fjärran lägret! 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Detta var mina augusti favoriter! Klicka gilla under eller kommentera om ni gillade det! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas