Emilialinnea

Spexfoto paniiik

En av alla saker alla nior gör på våran skola är nianrådet, kajakutflykt med lärarna, vetenskapsmässa i Lund, nianbalen, nianlunchen, nianresan. Och spexfotot. Datumet är inte bestämt än men som det ser ut nu kommer det bli om en till två veckor... Jag har bestämt vad det är jag ska klä ut mig till, men nu börjar jag tveka om det. Ska jag bara vara en prinsessa, en vampyrjägare eller något helt annat? Jag har klänningen och kronan hemma och jag vet hur jag ska sminka mig och fixa håret om jag bestämer mig för att vara prinsessa. Men jag vet inte... Alla andra har gått ihop några styckna och planerar att göra saker tillsammans. 

Vad tycker ni att jag ska vara?

Planer för helgen...

ALEXANDER

Sitter och kollar på en film om en person från Antikens Grekland, Alexander den store. Älskar historia och Grekland så detta kommer nog vara en film som jag kommer gilla

Underbara människa

Bilder google

DAYS UNTIL

UNICEF Bloggare för varenda unge

 Bild: UNICEF/ Georgina Cranston 

Vi vet alla att krig dödar väldigt många barn varje år. Men det vissa kanske inte vet är att smutsigt vatten dödar fler barn än krig.  

Hösten är här

Hösten har inte alltid varit min favorit årstid. Men nu älskar jag den. Alla färger, kvällarna blir mörka och allt blir allmänt mysigt

¿Hablas Español?

Sitter på spanskan. Väldigt roligt, haha fun fun. Har översatt en lååång text. Gick ändå ganska bra för att vara en så konstig text. Snart slutar vi och jag ska direkt hem och plugga SO och engelska. usch, orkar verkligen inte. Måste äta också, är jätte hungrig! Ahhh måste ha maaaat! Nej, nu måste jag sluta dra ut på massa ord och sluta använda massa onödiga bokstäver som inte ska vara där. Adios!

A Little Party Never Killed Nobody

AUGUSTI FAVORITER

Mat/dryck: Jag har börjat gilla bubbelvatten. Min favorit är helt klart ICA Modal Päron/Äpple. Favorit maten i Augusti var mina amerikanska pannkakor. Gjorde dem som en galning. 

Event: Mitt födelsedagskalas. och När och Fjärran lägret som var som ett "återträffsläger" för alla konfirmander från sommarkonfirmationen.

Film: Såg inte så många filmer, eller inga som jag kommer ihåg så mycket förutom en. 1D3D This Is Us. Den var så bra, man fick både skratta, gråta, rysa (på ett bra sätt) och återuppleva konserten.  

Bok: Läste inte så många böcker, tror jag bara läst en bok på hela sommaren. Det var väldigt dåligt av mig, brukade läsa minst 20 böcker på 9 veckor förut. Men den boken jag läste var Sagan Om Is och Eld; Kampen om Järntronen. Älskar serien så började läsa boken! 

Smink: En ögonskuggepallett från E.L.F, har haft den i 2 år men jag har lärt mig att använda dem på rätt sätt nu och älskar att sminka mig med dem. 

Kläder: Min Hollister tröja som jag fick i födelsedagspresent. Har använt den väldigt flitigt. 

TV-serie: Game Of Thrones och Under The Dome. Två helt underbara och amazing tvserier.

Blogg: jennyizabella.se, blondinbella.se, hannalovisasol.se och kenzas.se

App: Bluefire reader. Att kunna läsa böcker på mobilen och surfplattan är ju perfekt när man inte har plats för en bok. 

Låt: Take Me Home, Country Roads med John Denver. Älskar låten så sjukt mycket, vi sjöng den hela tiden på konfirmationlägret och när och fjärran lägret! 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Detta var mina augusti favoriter! Klicka gilla under eller kommentera om ni gillade det! 

TISDAG 130903

Godmorgon bloggen! Idag går vi bara halvdag. Två lektioner och sen får vi gå hem. Första lektionen är kemi och andra är spanska. Efter skolan ska jag snabbt gå hem byta om till träningskläder och cykla ner till gymmet. Har tänkt köra 1h på bandet sen även kanske lite styrka. Tänker fokusera på konditionen idag, har bara kört styrka varje gång jag varit där.

Bloggare

DREAM

Jacka - H&M.COM, Blus - SAMMYDRESS.COM, Skor - INDRESSME.COM, Jeans - BARDOT.COM

Höstcollage 2013

bilder tumblr

E.R. och mellanmål

Smoothie med jordgubbar, blåbär och vaniljyoghurt tillsammans med favorit serien Cityakuten. ❤

Kemi prov

Gjorde precis klart ett prov i kemi. Eller kanske mer som en diagnos. I alla fall så var det nästan bara frågor som jag inte visste svaret på. Det var faktiskt bara en fråga som jag kände att jag kunde, haha. Bara tjugo minuter kvar av detta passet innan det är sista lektionen som är musik! Vi kommer typ ha "så ska det låta" där. Fun, fun...