Emilialinnea

Kategori: Vardag

Godmorgon Fredag!

Godmorgon! Idag är det världens slappdag, ska bara vara med min ansvarsgrupp hela dagen och slutar innan lunch. Har även skolfoto idag, kommer se mongo ut på det. HAHA. 

bild från min 9 års dag. 

Torsdag

Först vill jag säga förlåt att jag inte uppdaterat på länge! Men senaste veckan har varit stressig. I lördags var min familj och en annan familj på Liseberg. Spelade bort 100kr på hjulen och vann 2:a pris på Center. I söndags sov jag bort nästan hela dagen och sen slappade jag. På måndagen hade vi studiedag och jag pluggade och sen tränade jag. Det var vanlig skola i tisdags med spanska, no, bild och idrott. Igår gick vi bara halv dag, var i skolan innan lunch och såg på en film om arbetet vi ska börja med i Historia. Sen åkte jag moppe för första gången igår med! Så läskigt. Och den gick bara i 25km/h. Tränade Zumba igår med, skit skoj! 

Idag har jag sovmorgon till 13.00. Har pluggat lite engelska och städat både stora badrummet och mitt eget rum. Sen har jag packat tills imorgon, ska sova över hos en kompis och sen på lördag ska jag åka till Ullared och shoppa. Nu måste jag göra iordning mig och sen ska jag nog gå till skolan och få hjälp med den dumma matteuppgiften. 

Problem med kakor

Idag har vi "skolans dag" dag. Vi nior skulle hjälpa till att sälja kakor och ta betalt vid hoppborgen. Vi hade planerat vilka som skulle fixa skyltar och stå och sälja. Med bara ett litet problem. Vi har inga kakor att sälja. Det visade sig att vi nior bara fick sälja det niorna bakat men vi får bara 25% av det vi tjänar. Hur sjukt är inte det? Vi kommer vara tvunga att stressa hem för att hinna baka och sen får vi inte ens mycket pengar för det... 

Vilken J*vla bra dag

Jag vet inte varför detta inlägget inte publicerades igår...

Idag så har jag haft en så bra dag! Pluggade i två timmar efter skolan med SO arbetet. Sen drog jag ner till gymmet. Började med att cykla till gymmet och sen gick jag på ett Zumba pass i 45 minuter. Vilade i 20 minuter och sen gick jag på ett andra pass, spinning i 45 minuter. 

Ã…TTA KILOMETER

Idag orkade jag inte dra till gymmet utan gick i stället två promenader en vid två/tre och en halv åtta. Tillsammans blev det 8km.

SÖNDAG 130908

Hej bloggen! Idag har det varit en riktig slappdag. Vaknade halv tio men gick inte upp ur sängen förens klockan hade blivit halv ett. Har ägnat dagen med att sätta upp en Spotify lista med bara låtar av pojkband. Har hittills fått ihop 39 låtar. Gick ut på en timmes promenad också.

Just nu

Kom precis hem från gymmet. Sitter på utsidan och äter banan och nötter och dricker iskallt vatten. Så gott

Spexfoto paniiik

En av alla saker alla nior gör på våran skola är nianrådet, kajakutflykt med lärarna, vetenskapsmässa i Lund, nianbalen, nianlunchen, nianresan. Och spexfotot. Datumet är inte bestämt än men som det ser ut nu kommer det bli om en till två veckor... Jag har bestämt vad det är jag ska klä ut mig till, men nu börjar jag tveka om det. Ska jag bara vara en prinsessa, en vampyrjägare eller något helt annat? Jag har klänningen och kronan hemma och jag vet hur jag ska sminka mig och fixa håret om jag bestämer mig för att vara prinsessa. Men jag vet inte... Alla andra har gått ihop några styckna och planerar att göra saker tillsammans. 

Vad tycker ni att jag ska vara?

Planer för helgen...

ALEXANDER

Sitter och kollar på en film om en person från Antikens Grekland, Alexander den store. Älskar historia och Grekland så detta kommer nog vara en film som jag kommer gilla

UNICEF Bloggare för varenda unge

 Bild: UNICEF/ Georgina Cranston 

Vi vet alla att krig dödar väldigt många barn varje år. Men det vissa kanske inte vet är att smutsigt vatten dödar fler barn än krig.  

¿Hablas Español?

Sitter på spanskan. Väldigt roligt, haha fun fun. Har översatt en lååång text. Gick ändå ganska bra för att vara en så konstig text. Snart slutar vi och jag ska direkt hem och plugga SO och engelska. usch, orkar verkligen inte. Måste äta också, är jätte hungrig! Ahhh måste ha maaaat! Nej, nu måste jag sluta dra ut på massa ord och sluta använda massa onödiga bokstäver som inte ska vara där. Adios!

TISDAG 130903

Godmorgon bloggen! Idag går vi bara halvdag. Två lektioner och sen får vi gå hem. Första lektionen är kemi och andra är spanska. Efter skolan ska jag snabbt gå hem byta om till träningskläder och cykla ner till gymmet. Har tänkt köra 1h på bandet sen även kanske lite styrka. Tänker fokusera på konditionen idag, har bara kört styrka varje gång jag varit där.

Bloggare

E.R. och mellanmål

Smoothie med jordgubbar, blåbär och vaniljyoghurt tillsammans med favorit serien Cityakuten. ❤

Kemi prov

Gjorde precis klart ett prov i kemi. Eller kanske mer som en diagnos. I alla fall så var det nästan bara frågor som jag inte visste svaret på. Det var faktiskt bara en fråga som jag kände att jag kunde, haha. Bara tjugo minuter kvar av detta passet innan det är sista lektionen som är musik! Vi kommer typ ha "så ska det låta" där. Fun, fun...

Upp